Blå Sommer 2004

 

 

Her på siden vil vi løbende holde jer orienteret om hvad der foregår på Blå Sommer, hvor mange der deltager, hvordan vi kommer derover og alt muligt andet.

 

Indtil der kommer informationer fra lederne kan du kigge på den officielle Blå Sommer side. Det er et besøg værd !

 

Der er blandt andet mulighed for at downloade “wallpapers”, logoer og snart også at få ringetoner og logoer til din mobiltelefon !

 

Billeder fra lejren !!!

27. Juli 2004

På trods af tekniske problemer er det nu lykkedes at få aktuelle billeder hjem fra lejren via Charlottes medbragte PC, en haste-indkaldt PCMCIA converter, en CD brænder og Flemmings besøg på selve lejren samt efterfølgende køretur til web-master. Hvem sagde det skulle være let :)

 

Klik her for at se seneste billeder. Du får en ny indeks-side. Klik på de små billeder - og eventuelt på de lidt større for at få det originale billede. Tak til Jette & Co for at bidrage !

 

Hvis du ser billeder du mener ikke burde være tilgængelige på internettet af dig selv – eller andre – så ring straks til Frank på 40 53 42 76 og de vil blive fjernet øjeblikkeligt !

 

 

Spejder Melodi Grandprix - SMG

6. Marts 2004

Har du bare tabt hjertet til SANGEN ? Eller vil du gerne høre ALLE sangene ? Have dem på din mp3-player ?

 

Her er chancen !! Check Blå Sommer linket – her finder du alle sangene der kandiderer til at blive årets Blå Sommer Sang – i forskellige formater – lige til at høre eller hente ned. Smæk dem på en “gul” CD og smid dem i CD afspilleren derhjemme – eller tving far og mor til at have den fast i bilen :)

 

Hvad venter du på ? Just Do It ! – det er helt lovligt ;)